Solicită o ofertă de preț pentru mobilierul tău!
Trimite-ne dimensiunile, cerințele, materialele dorite sau proiectul de design și noi revenim cu o ofertă detailată, cu câteva opțiuni de materiale și feronerie.
Atașează fișier
Este absolut gratuit

Procesul de lucru

Aflați cum decurge procesul de lucru. De la prima discuție până la montarea mobilierului. Dacă nu găsiți răspunsul aici, nu ezitați să ne contactați!
Faceți un proiect de design? La ce preț?
Proiectul de design de baza este inclus în preț. Realizăm câteva schițe de mâna, în culoare, tridimensionale + desen tehnic (după semnarea contractului). Vă putem propune și o vizualizare 3D realistică, executată grafic la calculator, achitată extra.
Cum procedăm dacă în interior este o nișă, o coloana, sau un alt element constructiv complicat?
Expertul nostru se deplasează la obiect pentru a face măsurările necesare. El schițează planul și desfasuratele pereților cu toate detaliile complicate, pentru producerea ulterioară a mobilierului fără erori.
Se semneaza un contract?
La momentul comenzii se semnează un Contract de antrepriză, pe ambele părți , între antreprenor și client. În contract sunt indicate obligațiunile părților, modul de achitare, termenii de execuție , etc.
Dar garanție oferiți?
Oferim 12 luni de garanție pentru produsele marca DAMASHKAN. Actulde garanție este înmânat după montarea produselor de mobilier.